Het geheim van Annelien Coorevits | GlamSmile

Het geheim van Annelien Coorevits

De mooiste glimlach op de Vlaamse televisie is waarschijnlijk die van presentatrice en ex Miss België Annelien Coorevits. Het geheim achter haar perfecte smile zijn porseleinen facetten van GlamSmile. “Het speelt nu geen rol meer vanuit welke hoek ik in beeld kom. Mijn glimlach ziet er altijd perfect én natuurlijk uit.”

“Het is niet dat ik ontevreden was over mijn gebit zoals het vroeger was. Mijn tanden waren misschien iets kleiner, dat wel, en één tand stond wat naar binnen, maar niets waar ik van wakker lag. Toen ik GlamSmile in 2012 leerde kennen, zag ik dan ook niet meteen de noodzaak. Maar na de simulatie van mijn gebit mét facetten, was ik meteen overtuigd.”

Facetten, veneers of facings zijn flinterdunne porseleinen schildjes die op je tanden worden geplaatst. Op basis van een foto en afdruk van je gebit, ontwerpt de designer met 3D software de tandenboog die het mooiste bij jouw gezicht past. De facetten worden op maat gemaakt en met 6 tot 10 tegelijk op je tanden bevestigd met hechtingscement. “Dat ging erg snel”, bevestigt Annelien. “In een uur was alles klaar. Bovendien was het pijnloos, want aan mijn tanden werd er niet gevijld.”

Hoe wit je je tanden wil, kies je zelf. Maar de specialisten van GlamSmile adviseren je graag, want te wit oogt onnatuurlijk en Hollywoodiaans. Annelien Coorevits koos bewust voor stralend, natuurlijk wit.

“Het grootste compliment is wanneer mensen me zeggen dat ik een mooie glimlach heb, en dat ze niét zeggen ‘Tof, je hebt mooie facetten’.”
Annelien Coorevits
Image1 edited cropped

Facetten geven je niet alleen wittere tanden en een stralende glimlach, ze corrigeren ook imperfecties zoals spleetjes en scheve tanden.“Mijn tanden zijn nu iets groter en ik heb een vollere mond” legt Annelien uit.

“Vroeger was ik er bewust mee bezig hoe ik glimlachte en vanuit welke hoek ik in beeld kwam. Nu sta ik er niet langer bij stil, want ik wéét dat mijn glimlach er gewoon altijd perfect uit ziet.“Annelien beseft dat dat cliché klinkt uit de mond van een ex Miss België. Ze geeft toe dat ze nooit te klagen had, maar ze heeft wel ervaren wat mooie tanden met een mens kunnen doen. “Tijdens een event bij GlamSmile vertelde een gescheiden man me hoe hij tijdens het daten meermaals harteloos werd afgewezen om zijn lelijke tanden. Dat was voor hem de druppel om er iets aan te doen. Sinds hij facetten heeft, durft hij weer te glimlachen zonder hand voor de mond en is zijn leven radicaal veranderd.”

Benieuwd wat er voor jou mogelijk is met porseleinen facetten? Maak dan nu een afspraak voor Gratis Smile Advies.

Bron: hln.be

GRATIS
SMILE ADVIES
PIJNLOZE BEHANDELING
IN SLECHTS 1 UUR
GEPATENTEERD PORSELEIN
VAN TOPKWALITEIT
Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Gratis Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?