Witte tanden: het geheim van Annelien Coorevits

Vlaanderens mooiste glimlach is misschien wel die van Annelien Coorevits. Het geheim achter haar witte tanden en stralende smile? De porseleinen facetten van GlamSmile!

Vlaanderens mooiste glimlach is misschien wel die van Annelien Coorevits. Het geheim achter haar witte tanden en stralende smile? De porseleinen facetten van GlamSmile! Hier vertelt Annelien hoe de behandeling verliep. Tipje van de sluier: de ex-Miss België is enorm tevreden met haar perfecte gebit. “Het speelt nu geen rol meer vanuit welke hoek ik in beeld kom. Mijn glimlach ziet er altijd mooi én natuurlijk uit.”

Waarom Annelien voor facetten koos

“Het is niet dat ik ontevreden was over mijn gebit”, steekt Annelien van wal. “Mijn tanden waren misschien iets kleiner en één tand stond wat naar binnen, maar daar lag ik niet van wakker. Toen ik GlamSmile in 2012 leerde kennen, zag ik voor mezelf dan ook niet meteen het nut ervan in. Maar … na de simulatie van mijn gebit met facetten, was ik wél meteen overtuigd.” Bij GlamSmile maken we inderdaad een heel nauwkeurige virtuele simulatie van je veneers, zodat je meteen het effect van de behandeling kunt inschatten. Het perfecte gebit is bovendien voor iedereen anders, dus zo’n maatwerk is bijzonder waardevol om tot het ideale resultaat te komen.

Snel én pijnloos naar rechte, witte tanden

Facetten, veneers of facings zijn flinterdunne porseleinen schildjes die we op je tanden plaatsen. Daarmee geven we je niet alleen witte tanden, maar passen we ook de vorm, de positie en de grootte van je tanden aan. Facetten zorgen dus voor méér dan een mooie glimlach; ze corrigeren ook imperfecties zoals spleetjes en scheve tanden. “Mijn tanden zijn nu iets groter en ik heb een vollere mond”, legt Annelien uit.

Op basis van een foto en afdruk van je gebit, ontwerpen we met 3D-software de tandenboog die het mooiste bij jouw gezicht past. Vervolgens maken we de facetten op maat en bevestigen we ze, zes tot tien tegelijk, op je tanden met hechtingscement. “Dat ging erg snel”, bevestigt Annelien. “In een uur was alles klaar. Bovendien was het pijnloos, want aan mijn tanden werd er niet gevijld.”

Natuurlijk witte tanden, of toch iets extra?

Hoe wit je je tanden wil, kies je zelf. Maar we adviseren je graag, want té wit oogt soms onnatuurlijk. Annelien Coorevits koos bewust voor stralend, natuurlijk wit.

“Mensen zeggen me dat ik een mooie glimlach heb, maar merken niet dat ik facetten draag. Dat is het mooiste compliment.”
Annelien Coorevits
Image1 edited cropped

Een mooie glimlach = meer zelfvertrouwen

Hoewel Annelien zich nooit grote zorgen maakte over haar uiterlijk, was ze vroeger wel bewust bezig met hoe ze glimlachte en vanuit welke hoek ze in beeld kwam. “Nu sta ik daar niet langer bij stil, want ik wéét dat mijn glimlach er gewoon altijd perfect uitziet.”

Annelien heeft bovendien bij anderen gemerkt wat mooie witte tanden en een perfect gebit kunnen betekenen voor het zelfvertrouwen. “Tijdens een event bij GlamSmile vertelde een gescheiden man me hoe hij tijdens het daten meermaals harteloos werd afgewezen om zijn lelijke tanden”, vertelt ze. “Dat was voor hem de druppel om er iets aan te doen. Sinds hij facetten heeft, durft hij weer te glimlachen zonder zijn hand voor zijn mond te houden en is zijn leven radicaal veranderd.”

Benieuwd wat er voor jou mogelijk is met porseleinen facetten? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor gratis Smile Advies.

Bron: hln.be

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?